ARTISTI EVENIMENTE - DOMI BAND

Artisti evenimente – solisti de muzica populara, muzica usoara (cover-uri) instrumentisti, Dj, sonorizare profesionala, sunetist, lumini, fum, dansatori si alti artisti la cerere! Programul artistic se deruleaza pe perioada intregului eveniment, indiferent de pachetul ales!

LUANA VOIEVIDCA - SOLISTA

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica sectia canto si pedagogie muzicala, a participat in Romania la mai multe festivaluri Pop si o multime de concerte in afara tarii langa artisti celebri. Solista de muzica usoara – internationala, romaneasca, greceasca si arabeasca, muzica de petrecere si folclor. Avand o experienta vasta in organizare evenimente, cu un repertoriu foarte bogat si variat, Luana este solista perfecta pentru o nunta reusita.

MONICA - SOLISTA

A participat la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale, iar in ultimii ani, s-a dedicat evenimentelor private si spectacolelor!Solista de folclor autentic, muzica de petrecere si muzica usoara! Voce de exceptie cu un bogat si variat repertoriu!

DOMINIC VOIEVIDCA - CLAPE

Pianist/Keyboard versatil, acopera interpretativ toate genurile muzicale (pop, jazz, rock, latin, folclor, classic, etc). In cei peste 30 de ani de activitate muzicala a colaborat pe scena, in studiouri de inregistrare, cluburi si la diverse evenimente cu majoritatea muzicienilor, artisti straini printre care: Tony Chistie, Anna Maria Kaufmann, Irvings Dobbs dar si artisti romani precum Stela Enache, Petre Geambasu, Doina Spataru si multi alti muzicieni de prestigiu de la noi din tara. A organizat numeroase nunti si botezuri, in cadrul carora si-a dedicat atat talentul muzical, cat si pasiunea in arta organizarii evenimentelor.

VIRGIL RADULESCU - VIOARA

Absolvent la Universitatii Nationale de muzica, artist instrumentist la Ochestra Radio, colaborator permanent al formatiei Domi, instrumentist cu o vasta experienta muzicala!

ADI LOVIN- SOLIST SI SAXOFONIST

A intrerpetat pe marile scene ale lumii, restaurante de renume si multe evenimente si in marile cat si cu un repertoriu foarte bogat, atat interpretativ saxofon cat si vocal.

LUCIAN ONILA - ACORDEON

Acordeonist de renume, cu o vasta experienta in evenimente si spectacole!

CAUTI O FORMATIE DE NUNTA?
SUNA ACUM LA DOMI BAND
0767655532
sau