Înapoi la pagina de pornire
LUANA VOIEVIDCA- SOLISTA

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica sectia canto si pedagogie muzicala, a participat in Romania la mai multe festivaluri Pop si o multime de concerte in afara tarii langa artisti celebri. Solista de muzica usoara - internationala, romaneasca, greceasca si arabeasca,  muzica de petrecere si folclor. Avand o experienta vasta in organizare evenimente, cu un repertoriu foarte bogat si variat, Luana este solista perfecta pentru o nunta reusita.
formatie de nunti Bucuresti
formatie de nunti Bucuresti
MONICA - SOLISTA

A participat la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale, iar in ultimii ani, s-a dedicat evenimentelor private si spectacolelor!Solista de folclor autentic, muzica de petrecere si muzica usoara! Voce de exceptie cu un bogat si variat repertoriu!
DOMINIC VOIEVIDCA - CLAPE

Pianist/Keyboard versatil, acopera interpretativ toate genurile muzicale (pop, jazz, rock, latin, folclor, classic, etc). In cei peste 30 de ani de activitate muzicala a colaborat pe scena, in studiouri de inregistrare, cluburi si la diverse evenimente cu majoritatea muzicienilor, artisti straini printre care: Tony Chistie, Anna Maria Kaufmann, Irvings Dobbs dar si artisti romani precum Stela Enache, Petre Geambasu, Doina Spataru si multi alti muzicieni de prestigiu de la noi din tara. A organizat numeroase nunti si botezuri, in cadrul carora si-a dedicat atat talentul muzical, cat si pasiunea in arta organizarii evenimentelor.
formatie de nunti Bucuresti
formatie de nunti Bucuresti
VIRGIL RADULESCU - VIOARA

Absolvent la Universitatii Nationale de muzica, artist instrumentist la Ochestra Radio, colaborator permanent al formatiei Domi, instrumentist cu o vasta experienta muzicala!
ADI LOVIN- SOLIST SI SAXOFONIST

A intrerpetat pe marile scene ale lumii, restaurante de renume si multe evenimente si in marile cat si cu un repertoriu foarte bogat, atat interpretativ saxofon cat si vocal.
formatie de nunti Bucuresti
formatie de nunti Bucuresti
LUCIAN ONILA - ACORDEON

Acordeonist de renume, cu o vasta experienta in evenimente si spectacole!