Luana

SOLISTA

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica sectia canto si pedagogie muzicala, a participat in Romania la mai multe festivaluri Pop si o multime de concerte in afara tarii langa artisti celebri. Solista de muzica usoara – internationala, romaneasca, greceasca si arabeasca, muzica de petrecere si folclor. Avand o experienta vasta in organizare evenimente, cu un repertoriu foarte bogat si variat, Luana este solista perfecta pentru o nunta reusita.

Monica

SOLISTA

A participat la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale, iar in ultimii ani, s-a dedicat evenimentelor private si spectacolelor!Solista de folclor autentic, muzica de petrecere si muzica usoara! Voce de exceptie cu un bogat si variat repertoriu!

Dominic Voievidca

CLAPE

Pianist/Keyboard versatil, acopera interpretativ toate genurile muzicale (pop, jazz, rock, latin, folclor, classic, etc). In cei peste 30 de ani de activitate muzicala a colaborat pe scena, in studiouri de inregistrare, cluburi si la diverse evenimente cu majoritatea muzicienilor, artisti straini printre care: Tony Chistie, Anna Maria Kaufmann, Irvings Dobbs dar si artisti romani precum Stela Enache, Petre Geambasu, Doina Spataru si multi alti muzicieni de prestigiu de la noi din tara. A organizat numeroase nunti si botezuri, in cadrul carora si-a dedicat atat talentul muzical, cat si pasiunea in arta organizarii evenimentelor.

lUCIAN oNILA

ACORDEON

Acordeonist de renume, cu o vasta experienta in evenimente si spectacole!

ROBERT SAX

SAXOFON

Absolvent al Universitatii Naționale de Muzica, Bucuresti sectia saxofon Jazz si clarinet clasic, profesor de saxofon, a participat la multe concursuri, spectacole, evenimente, emisiuni tv, alaturi de marii artisti.

Contacteaza-ne acum

Cauti o formatie pentru evenimentul tau ? Suntem aici pentru tine, contacteaza-ne si vei obtine cea mai buna varianta de program artistic!

Deschide conversatia
Cu ce va putem ajuta?
Buna
Va putem ajuta?
Call Now Button